Arhivare Electronica

 

De ce Arhivare Electronica?

Arhivarea electronica se impune tot mai mult ca o necesitate stringenta pentru toate companiile. Aceasta te protejeaza de riscul pierderii sau deteriorarii documentelor fizice, iti economiseste timp in managementul informatiei, iti reduce costurile de gestiune si iti garanteaza respectarea normelor legale in vigoare.

1. Avantaje

  •  Toate documentele companiei tale sunt integrate intr-o singura interfata, usor de utilizat
  •  Conversia rapida in format digital a documentelor pe hartie
  •  Administrarea eficienta a documentelor
  •  Posibilitate de lucru in retea
  •  Reducerea costurilor administrative
  •  Reutilizarea eficienta a spatiului folosit pentru arhivare fizica
  • Eficientizarea activitatii la nivelul intregii organizatii
  • Accelerarea proceselor decizionale

2. Norme Legale

Arhivarea electronica va situeaza in acord cu respectarea Legii Nr. 135 / 2007 privind arhivarea documentelor in forma electronica.

3. StarCapture

Conversia documentelor in format electronic presupune parcurgerea succesiva a mai multor etape, incepand cu inventarierea, scanarea si indexarea documentelor si terminand cu stocarea imaginilor pe orice suport de memorie sau integrarea cu sisteme de tip Enterprise Content Management. Solutia este StarCapture , ajunsa la generatia a 5-a. Aplicatia realizata de Star Storage poate fi utilizata intr-o multitudine de scenarii acolo unde este nevoie de captura documentelor aflate pe suport hartie sau a celor in format electronic.

4. SEAL

Prin sistemul web de acces, StarCapture se integreaza transparent cu SEAL (Secured Electronic Archive Library) – solutia de gestiune a arhivelor, care ofera facilitati unice de regasire si acces rapid la informatiile din arhive pe baza metadatelor asociate. SEAL este scalabila (pana la mii de utilizatori), perfect integrabila cu sistemele de calcul si business din firme (ERP, CRM, etc.), customizabila, ofera conformitate si securitate inregistarilor si poate beneficia de infrastructura Data Center in varianta de cloud, avand numeroase variante de licentiere.

Contacteaza gratuit un consultant!

Expertii nostri va vor raspunde oricarei intrebari, va vor oferi studii de caz, estimari de pret, si va vor indruma spre alegerea potrivita afacerii dumneavoastra.